Home

 

“Pragmatisch, gezond (boeren)verstand meets datascience”

Datascience, Machine learning, Artificial Intelligence, Business Intelligence, Big Data, Internet of Things (IoT), Industrie 4.0, Social Media, Data analyse, Block chain, SCRUM, Data driven, SaaS, Mobile, disruption, algoritme, INNOVATIE, customer journey, predictive Analytics, SMAC, Kunstmatige Intelligentie, Robotisering, digitale transformatie, Cloud, customer experience, agile.

Zo kunnen we nog wel even doorgaan. De wereld verandert. Dit proces gaat snel. Voor u als directeur of bestuurder betekent dit ook een paradigmaverschuiving. Nieuwe business modellen komen op en bestaande business modellen blijken ineens niet meer effectief te zijn. Gaan robotisering en Artificial Intelligence structureel tot verdringing van menselijke arbeid leiden? De voorspellingen over hoe groot het aandeel is van de Nederlandse beroepsbevolking wat over 20 jaar structureel geen baan meer heeft door digitalisering, lopen sterk uiteen. Meerdere grote onderzoeksbureaus ramen een getal van 47%. In een studie van de OESO in 2016 schat men dat dit eerder in de buurt van 10% ligt. Zo te bezien valt het allemaal wel mee. Toch?

  U kent het verhaal van de gekookte kikker?

  Als u zich comfortabel voelt in de huidige situatie van uw organisatie, dan raden wij u aan om vanaf hier niet verder te lezen…

Als u bereid bent om als leider dappere keuzes te maken en te zorgen dat uw organisatie in 2025 of 2030 ook nog bestaansrecht heeft, dan zouden wij u kunnen helpen. Onze kracht is het werkelijk doorvoeren van veranderingen op de werkvloer. Wij helpen uw doelen te realiseren. Het doorvoeren van veranderingen van digitale transformatie zijn veelomvattend en complex. Daarom zijn we graag al betrokken in het stadium waarop uw visie en strategie zich ontwikkelt. We verkennen graag samen met u de toekomst van uw organisatie.

Lees hier Onze Visie

In directiekamers horen wij de volgende Dilemma's

Waar we zien Kansen

Wij zijn geen ICT  bedrijf, wat kunnen wij dan voor u Betekenen